Reviews

van  trainers

Joh Anette, ik heb van jou meer houvast gekregen over hoe ik les kan geven aan jongeren dan in mijn complete jongerenyogaopleiding. En meer businesscoaching dan ik kreeg van een businesscoach, die ik dik betaald had voor hulp.

(Jolanda)

Dat was op de valreep nog even een prachtig cadeau, jouw opleidingsdag. Wat een mooie nieuwe inzichten. Ik ben zo blij dat ik ben gekomen. Het blijft bijzonder hoeveel je elke keer weer leert van en met elkaar.

Dus nogmaals dank.

Ik heb meteen zin om te starten met alle nieuwe kennis!

Ik hoop je in een andere workshop of opleiding nog eens tegen te komen. 

Veel plezier ook met je eigen groepen.

Groetjes,

Sacha

Hierbij een hele late reactie van mij, maar ik wilde je toch nog laten weten dat ik genoten heb van de opleidingsdag Examenyoga. Mooie nieuwe dingen geleerd en fijne mensen ontmoet! Dankjewel daarvoor!

Ik ben inmiddels begonnen met 1 dag in de week yoga/mindfulness lessen geven op een basisschool (een kwartier per groep), echt geweldig! En erg druk qua voorbereidingen, vandaar mijn late reactie. Na school mag ik een kwartier een relax moment voor leerkrachten verzorgen, super mooi. Hetgeen ik geleerd heb tijdens onze trainingsdag komt op deze dag mooi van pas.

Succes nog met het verder verspreiden van deze waardevolle lessen!

hartelijke groet,

Margo

Yesss ook weer in de pocket
EindExamenYoga & Stressbeheersing.
Weer een mooie en krachtige aanvulling.

Weer veel mogen leren, nieuwe kennis en verfrissing. Ook zo waardevol dat wat ik al doe en uitdraag al een stevige fundering is. Hoe ook deze methode weer aansluit en ik ook hier velen mee in beweging ga zetten.
Niet allen jongeren, studenten naar hun eindexamen toe, ook voor volwassen. Maar ook in de sport en mijn weerbaarheidstrainingen. Nu al zin in om los te gaan.

Ook weer fijne en bijzondere mensen mogen ontmoeten, yogadocenten die allen verbinden in hun eigen mooie-wijze-beweging, waardevol en ook dat vergroot mijn kennis.
Nieuwe verbindingen en het viel alles weer - inelkaar, het valt weer inINANDER
Dank je wel Anette Hogeboom voor deze mogelijkheid, jouw beweging, je te ontmoeten en je reis naar het Noorden.
Dankbaar en trots op mijzelf en reuze blij met weer nieuwe bewegingen in energie.

~Ina Manakane-Vegelin~

'Deze training is geweldig. Nu een paar dagen later ben ik nog steeds onder de indruk van de praktische opbouw en de wetenschap dat dit jongeren enorm kan helpen. Nu, maar ook in hun toekomst! De dag was prettig opgebouwd. Voldoende tijd om de andere cursisten te leren kennen, ervaring uit te wisselen, verdiepingsvragen over de materie te kunnen stellen én Anette met haar passie en missie te leren kennen. Ik heb enorm veel zin om met deze 7 weekse cursus te starten op de scholen in Ede en omgeving! En Anette te helpen haar missie te bereiken!
Bedankt Anette :)
Warme groet, Eveliena van Jadana-yoga'

'Ben onder de indruk van het programma, duidelijk met goede oefeningen en tips. De trainersdag was een echt aanvulling op de syllabus. Een fijne dag om met elkaar ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen’ ~Liesbeth~

'Anette heeft met deze cursus een praktisch en doeltreffend middel bedacht om jongeren minder (examen)stress te laten ervaren. Het is mooi dat jongeren op deze manier met yoga en mindfulness in aanraking komen, zodat ze dat in hun dagelijks leven kunnen toepassen. De reader is duidelijk en overzichtelijk. Het is praktisch, kant en klaar en direct toepasbaar, maar Anette laat ook ruimte voor eigen aan- en invullingen, zodat je de cursus persoonlijker kan maken, als je dat wil. Mocht deze doelgroep je affiniteit hebben, is deze cursus zeker een aanrader!' ~Renske~ 

  • Instagram
  • Facebook

Jongerenyoga & stressbeheersing