Meer informatie over de opleiding

voor yogadocenten. Wie kan   er nog meer een trainersdag volgen?

Jongeren bereiken met yogalessen wordt vaak als moeilijk ervaren. Yogabedrijven hebben relatief weinig jongeren die aan de lessen deelnemen. Voor veel jongeren is yoga een ver-van-mijn-bed-show, terwijl wij als yogadocenten weten hoeveel yoga kan betekenen voor ze. Onder jongeren is veel uitval door onder andere burn-out en helaas nemen de aantallen jaarlijks toe.

 

 

 

 

 

 

 

Wellicht is dit programma een welkome aanvulling op jouw huidige aanbod. Bespaar tijd en energie, dit kant-en-klare programma kun je direct aanbieden, je hoeft niets zelf te bedenken en het is gemakkelijk inzetbaar. De resultaten bij de leerlingen zijn uitstekend, zij hebben hier waarschijnlijk de rest van hun leven profijt van. En, niet zelden zie je later de deelnemers of hun ouders terug in je lessen.

 

 

Mindfulnesstrainers kunnen goed uit de voeten met dit pakket, verder is er interesse vanuit zorgcoördinatoren, ouders en andere jongerenwerkers.

Het handboek is voor iedereen duidelijk en in begrijpelijke taal geschreven. Affiniteit met yoga is een vereiste voor het geven van de cursus. 

Tijdens een opleidingsdag leer je alles over de 7-weekse training

eindexamenyoga voor jongeren.

 

 

Andere deelnemers die de opleiding gevolgd hebben:

Mindfulnesstrainers

Coaches

Leraren, zelf goed bekend met yoga

Zorgcoördinator

Moeders van jongeren, zelf goed bekend met yoga

Examinator

. . . . . . . .

Geen yogadocent, maar wel geïnteresseerd in het volgen van een opleidingsdag?

Twijfel je of het bij je past?

Stuur een mail naar info@eindexamenyoga.nl , om samen te kijken of het zinvol is om in te schrijven.