EEY voor yogadocenten

Hoe word ik EEY-trainer en informatie over een opleidingsdag

Ook  online opleiding

 € 175,-  excl btw

Omdat er meer vraag naar de training was dan aangeboden kon worden, is de cursus uitgewerkt in een prachtige docentenhandleiding, waarin alles volledig is uitgelegd en uitgewerkt.

Met meer aanbieders kunnen we meer jongeren bereiken.

De opleiding van één dag wordt gegeven door de maker, Anette Hogeboom.

Ben jij yogadocent, mindfulnesstrainer of werk je met jongeren? Join the team! Met deze eenvoudige training kun je zoveel jongeren helpen!

Minder uitval, meer plezier, klinkt goed toch?!

Volg de opleiding en word EEY-trainer.

Tijdens een opleidingsdag worden de 7 lessen en alle technieken doorgenomen en hoe de lessen uitgevoerd kunnen worden. We bespreken waarom bepaalde oefeningen zijn opgenomen en waar je rekening mee moet houden bij deze doelgroep. Er zijn alternatieve technieken, ook deze worden behandeld. Verder wordt besproken waar, aan wie en hoe de 7-weekse cursus aangeboden kan worden.

 

Er worden wel wat yogahoudingen gedaan, zodat je leert hoe de oefeningen gebruikt worden in het programma. Het doel van deze opleidingsdag is echter niet een 'fijn een dagje yoga'  beoefenen met elkaar. Je bent tenslotte al yogadocent. De dag is gevuld met veel informatie, uitwisseling van kennis en het delen van ervaring.

Een inspirerende dag voor alle deelnemers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je ontvangt de prachtige en volledige gebonden handleiding van meer dan 65 pagina's. Alle lessen staan hier volledig in uitgewerkt en beschreven, evenals alternatieve technieken en andere praktische zaken rondom Eindexamenyoga. Je krijgt toegang tot een online omgeving met instructiemateriaal en veel aanvullende informatie.

Kortom, na deze opleiding kun jij direct de 7-weekse cursus aanbieden aan jouw nieuwe doelgroep. In jouw yogastudio of op de middelbare school, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie opleidingsdag

Een opleidingsdag is van 9:30 uur tot 16:00 uur, compleet verzorgd, er is koffie en thee en er wordt gezorgd voor een vegetarische lunch én je ontvangt na afloop een certificaat van deelname.

De kosten voor deze dag zijn € 175,00 exclusief btw (211,75 incl btw) per deelnemer.

Er is veel werk besteed aan de ontwikkeling en de uitwerking van het programma, toch is er bewust voor gekozen om de investering laag te houden, om meer mensen te kunnen bereiken. Houdt de investering je nog tegen, weet dan dat jij maar twee tot drie deelnemers nodig hebt om de hele investering terug te verdienen. Alle verdere resultaten dragen bij aan de financiële gezondheid van jou of jouw yogabedrijf. 

 

Er zijn geen nakomende kosten of verplichtingen.