EEY voor yogadocenten

informatie over de opleiding

Omdat er meer vraag naar de training was dan aangeboden kon worden, is de cursus uitgewerkt in een prachtige docentenhandleiding, waarin alles volledig is uitgelegd en uitgewerkt.

Met meer aanbieders kunnen we meer jongeren bereiken.

Ben jij yogadocent, mindfulnesstrainer of werk je met jongeren? Join the team! Met deze eenvoudige training kun je zoveel jongeren helpen!

Minder uitval, meer plezier, klinkt goed toch?!

Volg de opleiding en word EEY-trainer.

Tijdens de opleiding worden de 7 lessen en alle technieken doorgenomen en hoe de lessen uitgevoerd kunnen worden. Er wordt besproken waarom bepaalde oefeningen zijn opgenomen en waar je rekening mee moet houden bij deze doelgroep. Er zijn alternatieve technieken, ook deze worden behandeld. Verder wordt besproken waar, aan wie en hoe de 7-weekse cursus aangeboden kan worden.

De yogahoudingen die zijn opgenomen in het programma kun je aanpassen, hoe vaker je de cursus hebt gegeven hoe meer het jouw eigen stijl zal worden. In de opleiding leer je niet hoe je yogadocent wordt, wel hoe je yoga geeft aan jongeren die er niet bekend mee zijn.

De opleiding zit vol informatie, interessante weetjes en met antwoorden op veelgestelde vragen.

Een inspirerende opleiding!

Je ontvangt per post de prachtige en volledige gebonden handleiding van meer dan 65 pagina's. Alle lessen staan hier volledig in uitgewerkt en beschreven, evenals alternatieve technieken en andere praktische zaken rondom EindExamenYoga.

 

In 10 korte online modules krijg je uitgelegd hoe je de cursus kunt aanbieden en hoor je de bijzonderheden per les. Als je een module hebt afgerond, kun je eventuele vragen stellen en ontvang je de volgende module.

 

Daarnaast krijg je blijvend toegang tot een online omgeving met instructiemateriaal en veel aanvullende informatie.

Kortom, na deze opleiding kun jij direct de 7-weekse cursus aanbieden aan jouw nieuwe doelgroep. In jouw yogastudio of op de middelbare school, de mogelijkheden zijn eindeloos.

En verder krijg je

- een certificaat na het doorlopen van alle modules

- een vermelding op de EEY-website, zodat je makkelijk vindbaar bent

- een voorbeeldset kaartjes én de afbeeldingen om je eigen kaartjes te maken

De kosten zijn € 175,00 exclusief btw (211,75 incl btw).

Er is veel werk besteed aan de ontwikkeling en de uitwerking van het programma, toch is er bewust voor gekozen om de investering laag te houden, om meer mensen te kunnen bereiken. Houdt de investering je nog tegen, weet dan dat jij maar twee tot drie deelnemers nodig hebt om de hele investering terug te verdienen. Alle verdere resultaten dragen bij aan de financiële gezondheid van jou of jouw yogabedrijf. 

 

Er zijn geen nakomende kosten of verplichtingen.

Kan ik ook trainer worden?

Naast yogadocenten hebben ook veel andere deelnemers de opleiding gevolgd:

 

Mindfulnesstrainers

Coaches

Leraren, zelf goed bekend met yoga

Zorgcoördinator

Moeders van jongeren, zelf goed bekend met yoga

Examinator

En...? Neem gerust contact op als je twijfelt.

Zijn er ook opleidingsdagen?

De opleiding kan live gegeven worden in één dag of twee dagdelen, op locatie. Neem contact op voor informatie over mogelijkheden en tarieven.

Ontwerp zonder titel (14).png
  • Instagram
  • Facebook

Jongerenyoga & stressbeheersing