Eindexamenyoga op scholen en instellingen

Organiseer deze    cursus voor de leerlingen

Vindt de school een complete ontwikkeling van de leerlingen belangrijk? Dan hoort persoonlijke ontwikkeling er zeker bij! Het aanbieden van een cursus stressbeheersing aan alle leerlingen verhoogt de kwaliteit van het onderwijs.

 

Een cursus EindExamenYoga geeft handvatten die levenslang behulpzaam zullen zijn bij stressvolle situaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De mogelijkheden om de lessen invulling te geven zijn eindeloos. Op een yogamat of op een stoel, in de gymzaal of in een leslokaal, ingeroosterd of na school? Er zijn veel aanpassingen mogelijk, zonder verlies van kwaliteit.

Naast scholen kunnen ook andere instellingen een cursus organiseren. Zoek een gecertificeerde trainer en spreek maatwerk af. 

Steeds vaker ontvangen docenten en leerlingbegeleiders signalen van leerlingen over de enorme spanning en werkdruk die zij ervaren, in het bijzonder tijdens het eindexamenjaar.

 

Docenten maken zich zorgen over de studenten en over de mogelijke invloed van stress op de resultaten.

 

De leerlingen en studenten ervaren een enorme prestatiedruk op hun schouders en hebben moeite met het vinden van ruimte en het maken van een planning om al het werk af te krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegelijkertijd trekt de overmatige spanning een wissel op hun prestatie-vermogen.

 

Hulp krijgen, hierdoor minder paniek ervaren en meer het overzicht kunnen bewaren, dat is wat EindExamenYoga doet.

Deze 7-weekse cursus EindExamenYoga is speciaal voor leerlingen en studenten ontwikkeld en biedt technieken die niet alleen tijdens de studie helpend zullen zijn, maar tijdens de hele carrière, een leven lang.

Een prachtige toevoeging aan het vaste curriculum van de opleiding.

  • Instagram
  • Facebook

Jongerenyoga & stressbeheersing